Inspiratie

Ik heb heel wat mensen leren kennen, die mij inspiratie gegeven hebben en voor wie ik veel bewondering heb. Misschien kunnen ze jou ook inspireren. 

Anja was de eerste stiefoudercoach in België. Ze schreef het boek "Je wist waar je aan begon!?" over de do's en don'ts van het plusouderschap. Ze is expert op gebied van nieuw samengestelde gezinnen en intussen heeft ze een heel team van plusoudercoaches opgeleid om gezinnen te begeleiden in hun zoektocht naar harmonie.

Anja is een geweldige madam en ik vind het heerlijk om met haar samen te werken. Ze is mijn coach, mentor, buddy en vriendin. 

Brené Brown is een Amerikaanse onderzoekster uit Texas, die vooral bekend is voor haar werk rond kwetsbaarheid en empathie. Een boek dat ik je kan aanraden is "De moed van imperfectie". Ze werd bekend door haar TED talk rond "De kracht van kwetsbaarheid". Must see! 

Tony Robbins is een icoon op gebied van life en business coaching. Hij is heel energiek, laat mensen over hete kolen lopen en zijn missie is "to impact the lives of millions". Hij schreef verschillende bestsellers en heeft wereldsterren gecoacht. 

Please reload

Ik ben opgegroeid in Bornem. Toen ik 20 jaar was, heb ik samen met mijn vader aan de Dodentocht meegedaan, een wandeling van 100 km. Het werd een heel inspirerende tocht, die de basis heeft gelegd voor wie ik vandaag ben en wat ik bereikt heb. Hieronder vertel ik er meer over... 

Meer inspiratie vind je zeker op mijn social media kanalen. Ik hoop dat je ze leuk vindt!

© 2018 by Human Excellence - Patsy Vanleeuwe | Leuven, België | +32 (0)476 522 930

Alle rechten voorbehouden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vimeo Icon